Onze tarieven

Bij Hendrikx Advocaten heeft elke advocaat hetzelfde, scherpe uurtarief van
€ 245,00 exclusief BTW. Er zijn situaties mogelijk waarbij hier na overleg van kan worden afgeweken.
Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u vooraf een goede inschatting geven van het aantal uren, zodat u weet waar u aan toe bent.

Gesubsidieerde rechtsbijstand

Ons kantoor behandelt géén zaken op basis van een toevoeging (gesubsidieerde rechtsbijstand). Echter kunnen wij als u dat wenst in contact brengen met een concullega.

Twijfelt u of u in aanmerking komt voor een toevoeging? Neemt u dan vooral contact met ons op!

Het intakegesprek

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op om een intake gesprek te maken voor een kennismaking. In dit gesprek bekijken we wat voor jouw situatie de beste oplossing biedt.

Derdengelden

Het kantoor ontvangt geen derdengelden in de zin van de Verordening op de advocatuur. Het kantoor is dan ook vrijgesteld van de verplichting een stichting derdengelden ter beschikking te hebben. Om die reden kan het kantoor geen derdengelden ontvangen.

R
Direct een intake gesprek
R
7 dagen per week bereikbaar
R
Ervaren advocaten
R
Scherpe tarieven

Onze werkwijze

STAP 1

Wij bieden u een intakegesprek met een intakejurist. De jurist brengt met u de situatie in kaart en kan u uitleggen of u een advocaat nodig hebt of niet. Dit gesprek duurt ongeveer 10 minuten en verplicht u verder tot niets.

STAP 2

Als blijkt dat u een serieuze zaak hebt, kunt u in een consult van 60 minuten al uw vragen bespreken met een gespecialiseerde erfrechtadvocaat. Voor dit consult vragen wij een eenmalig bedrag van EUR 175,-

STAP 3

Mocht uw zaak complexer blijken, dan is het mogelijk uw zaak in behandeling te nemen o.b.v. het uurtarief van de advocaat. U krijgt altijd van tevoren een inschatting van de kosten van de zaak.

Intake gesprek aanvragen

Vandaag nog weten waar u staat? Bel naar 088 - 629 00 35 voor een intake gesprek met een jurist van de juridische intakebalie. Wilt u liever teruggebeld worden? Vul dan het formulier in wij zullen dan contact met u opnemen.

  Ik ga akkoord met het privacy statement .

  R
  Vandaag nog een intake gesprek

  Bij ons kunt u altijd gebruik maken van een eerste intakegesprek. Leg uw situatie voor en bespreek dit met een jurist van de intakebalie.

  R
  7 dagen in de week bereikbaar
  U kunt de juridische intakebalie 7 dagen in de week telefonisch bereiken. Bel vandaag nog.
  R
  Ervaren erfrecht advocaten
  U kunt bij ons terecht voor een ervaren advocaat op het gebied van erfrecht. Zo weet u zeker dat u goed geholpen wordt.
  R
  Direct geholpen worden
  Vraagt uw situatie om een advocaat? Wij helpen u hier direct mee.
  088 - 629 00 35

  Bel vandaag nog voor contact met de intakebalie.