Onze professionals

Het team van Hendrikx Erfrecht Advocaten bestaat uit advocaten met een specialisatie in erfrecht. Zo kunnen wij u op een goede manier helpen met uw juridische erfrecht vraagstuk.

Vandaag nog contact met ons opnemen? Vul het contact formulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar.

Liever direct een online consult gesprek inplannen?

Ervaren erfrecht advocaten

Bij ons heeft u altijd recht op een intake gesprek waar u de situatie kunt voorleggen. De jurist van de juridische intakebalie zal samen met u kijken of het inschakelen van juridische hulp noodzakelijk is. Als uw situatie erom vraagt wordt u direct geholpen door een ervaren erfrecht advocaat.

Direct een intake gesprek? Bel ons op 088 – 629 00 35

Rob Hendrikx

Rob Hendrikx

Advocaat

Michelle Roobeek

Michelle Roobeek

Advocaat & Mediator

Sebastiaan van den Brink

Sebastiaan van den Brink

Advocaat

Rosanne Potma

Rosanne Potma

Advocaat

Marloek Oudshoorn

Marloek Oudshoorn

Advocaat

Onze werkwijze

STAP 1

Wij bieden u een intakegesprek met een intakejurist. De jurist brengt met u de situatie in kaart en kan u uitleggen of u een advocaat nodig hebt of niet. Dit gesprek duurt ongeveer 10 minuten en verplicht u verder tot niets.

STAP 2

Als blijkt dat u een serieuze zaak hebt, kunt u in een consult van 60 minuten al uw vragen bespreken met een gespecialiseerde erfrechtadvocaat. Voor dit consult vragen wij een eenmalig bedrag van EUR 175,-

STAP 3

Mocht uw zaak complexer blijken, dan is het mogelijk uw zaak in behandeling te nemen o.b.v. het uurtarief van de advocaat. U krijgt altijd van tevoren een inschatting van de kosten van de zaak.

Intake gesprek aanvragen

Vandaag nog weten waar u staat? Bel naar 088 - 629 00 35 voor een intake gesprek met een jurist van de juridische intakebalie. Wilt u liever teruggebeld worden? Vul dan het formulier in wij zullen dan contact met u opnemen.

  Ik ga akkoord met het privacy statement .

  R
  Vandaag nog een intake gesprek

  Bij ons kunt u altijd gebruik maken van een eerste intakegesprek. Leg uw situatie voor en bespreek dit met een jurist van de intakebalie.

  R
  7 dagen in de week bereikbaar
  U kunt de juridische intakebalie 7 dagen in de week telefonisch bereiken. Bel vandaag nog.
  R
  Ervaren erfrecht advocaten
  U kunt bij ons terecht voor een ervaren advocaat op het gebied van erfrecht. Zo weet u zeker dat u goed geholpen wordt.
  R
  Direct geholpen worden
  Vraagt uw situatie om een advocaat? Wij helpen u hier direct mee.
  088 - 629 00 35

  Bel vandaag nog voor contact met de intakebalie.